Krio poreklo, odalo ga zlato: Sin Zorana Milanovića ima 18 godina, 104 kilograma i veliki je talenat (FOTO)

|

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Mušić Milanović imaju dva sina, Antu Jakova i sedam godina mlađeg Marka, koji tek što je postao punoletan, a već se niže zapažene uspehe u sportu.

Marko Milanović jedan je od najtalentovanijih rvača u svojoj generaciji, a s obzirom da ima 104 kg takmiči se u najtežoj kategoriji. Upućeni u ovaj sport kažu da se osim fizičkim predispozicijama, u klubu ističe i radnom etikom, te da ga od napornih treninga ne mogu odvojiti ni povrede.

Interesantno je da se Marko nikada nije hvalio ko mu je otac, pa su čak i hrvatski mediji shvatili o kome je reč tek kada je prošlog proleća osvojio zlatnu medalju na međunarodnom kadetskom turniru u rvanju, održanom u Subotici.

Marko Milanović se, ni kriv ni dužan našao na meti tabloida kada je njegova majka urgirala u gimnaziji koju pohađa tražeći od pojedinih profesora da njenom sinu zaključene četvorke preprave na petice. Tada se oglasio i predsednik Zoran Milanović, koji je pokušao da šalom ublaži situaciju:

“Da je meni to mama napravila kad sam imao sedamnaest i po godina, ja bih poludeo. Ali, mama je mama”, kroz smeh je tada rekao Milanović.

Izvor: hellomagazin.rs