Kratka kosa, duža brada: Luk Blek danas zbunjuje pojavom – Nekada je Čačanin izgledao potpuno drugačije (FOTO)

|

Ovogodišnji predstavnik Srbije na Evroviziji, Luka Ivanović, poznatiji pod umetničkim imenom Luk Blek (Luke Black), gde god da ode privlači pažnju ekscentričnom pojavom, a do pre samo nekoliko godina, negovao je sasvim drugačiji stil.

Proslavljeni Čačanin na samom početku svoje muzičke karijere imao je potpuno drugačiji imidž: imao je dugu bradu, a kosa mu je bila kratka i zalizana.

Sudeći po fotografijama iz ranijih godina Luka nije bio ekscentričan, što danas nije slučaj. Ležernost je zamenio elegancijom, pa ga tako na snimanjima i probama za Evroviziju nikada nismo videli kežual obučenog i nesređenog. Duga, kovrdžava kosa, karneri i odela sada su nešto po čemu je prepoznatljiv.

Inače, Luk Blek se u prvoj polufinalnoj večeri predstavio 3. po redu, a svojim nastupom je izazvao ovacije u areni u Liverpulu dok je izvodio svoju pesmu “Samo mi se spava”.

Pažnju je privukao i gestom prema porodicama žrtava stradalim u masovnim ubistvima koja su se nedavno dogodila u Srbiji. On je naime tokom nastupa na košulji nosio crni flor kao znak žalosti, a jednu probu prosto nije bio u stanju da održi rekavši da “ne može da peva dok Srbija oplakuje nastradale”. Na kraju sinoćnjeg nastupa je na maternjem jeziku izgovorio “Volim te, Srbijo”, što je izazvalo opšte oduševljenje publike.

Izvor: kurir.rs