Konačno uhvaćeni zajedno: Jovana Ljubisavljević i Cecin bivši uživali u provodu – Nova ljubav na pomolu (FOTO)

|

Misica Jovana Ljubisavljević ujedno i bivša zadrugarka, raskinula je vezu sa Stefanom Karićem nakon što je on izašao iz “Zadruge”.

Sve vreme je Jovana čekala Stefana, dok je bio u rijalitiju, čak je i boravila u njegovoj porodičnoj kući na Zvezdari u to vreme.

Ona je noćne izlaske punih deset meseci izbegavala, koliko je Stefan bio u “Zadruzi”, ali je ipak odlučila da bolni raskid lakše prebrodi u društvu, među ljudima, a u jednom noćnom klubu upoznala je i Bogdana Srejovića, beogradskog ugostitelja. Varnice među njima sevnule su na prvi pogled, rekao je nedavno izvor.

Iako nisu javno potvrdili njihov odnos, paparaco Pinka uhvatio ih je u jednom noćnom klubu zajedno.

Njih dvoje su sedeli jedno kraj drugo i nisu se razdavajli celo veče, a prisutni u klubu mogli su da primete da između nih definitivno ima emocija.

Podsećanja radi, Bogdan Srejović je u žižu interesovanja javnosti dospeo je zahvaljujući Ceci Ražnatović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Ceca je pored Bogdana bila srećna kao nikada pre, išli su zajedno na javna mesta i porodična okupljanja, ali su stavili tačku na emotivnni odnos početkom februara ove godine kada su oboje izjavili da su odluku od raskidu doneli sporazumno, te da će biti doživotni prijatelji.

Izvor: kurir.rs