Konačno kraj retrogradnog Marsa: Nastupa moćan astro period – Tri znaka Zodijaka će procvetati na svim poljima

|

S obzirom na to da je Mars bio retrogradno pozicioniran od 30. oktobra 2022, pa sve do 12. januara 2023, u tom periodu mnogi su iskusili poteškoće u ostvarenju ciljeva i planova, ali tome sada dolazi kraj. Nastupa Venera u Vodoliji koja donosi jednakost, istinu, razumevanje, poštovanje, slobodu, a za tri znaka biće najpovoljnija.

Lav

Lavovi imaju naglašenu svest o sebi, imaju tu osobinu da vole da se sve okreće oko njih, i da svoje potrebe stavljaju na prvo mesto. Venera u Vodoliji će ih dosta omekšati pa će više početi da pridaju važnost drugoj strani, počeće bolje da čuju tuđe želje i potrebe, pa samim tim ljubavni odnos može dosta napredovati u predstojećem periodu.

Vodolija

Za pripadnike ovog znaka tranzit je veoma povoljan, ne samo na polju ljubavi, i partnerskih odnosa, već i u polju posla i karijere. Ovaj uticaj nosi promene na bolje, promene kroz koje možete da rešite neke dileme i nadjete novo rešenje za već stari problem.

Vaga

Vagama će ovaj uticaj doneti veliki priliv inspiracije i kreativnosti. Na polju ljubavi nosi poznanstvo sa osobom koja može biti i mlađa od vas, a koju upoznajete preko prijatelja ili društvenih mreža. U poslu ćete biti inovativni, puni svežih ideja koje mogu značajno unaprediti vaše poslovanje.

Izvor: alo.rs