Komšije otkrivaju kakva je Teodora Džehverović privatno: “Umislila da je velika zvezda – Ni Ceca i Brena se ne ponašaju tako”

|

Pevačica Teodora Džehverović jedna je od najpopularnijih mladih zvezda, a sada su njene komšije otkrile kako se ona pronaša privatno. Kao i u svakom komšiluku, uvek ima onih koji komentarišu pozitivno, ali i onih koji kritikuju nečije ponašanje.

“Viđam je često, uvek je ufurana. Umislila je da je velika zvezda. Ne ume ni da se javi, da kaže dobar dan. Samo projuri. Uvek nosi naočare za sunce, a nekada i duksericu sa kapuljačom. Jeste lepa, ali baš preteruje. Pa ni Ceca i Brena se ne ponašaju tako. Popularnost može da dođe i ode, ali ovo je previše”, otkrila je jedna komšinica, a razgovoru se priključio stariji gospodin:

“Ona slatka devojčica što je bila u rijalitiju? Fina je. Majka joj je opasna. Ova mala za razliku od nje je smirenija. Viđam je sa nekim visokim dečkom. Kasnije mi reče unuka da joj je to momak, neki košarkaš. Lepi su bogami. Nije ni ona mutava, našla tog košarkša. Ona bogata, on bogat. Neka ih mladi su”, rekao je stariji gospodin.

“Često dolazi ovaj njen kod nje. I to uglavnom uveče, a i rekla bih da je mala Džehva prava spavalica. Nekada ne izađe iz stana i po ceo dan, a dostava samo dolazi. Baš sam je videla pre dva dana u nekom apa-drapa izdanju. Vredna je, dosta zarađuje. Bolje da zarađuje, nego da se smuca po kraju i da menja momke. Ovako je pristojno dete. Mada, sigurno od majke ne sme ništa da uradi. Rekla bih da je Goca bič božji i da mora da je sluša”, rekla je komšinica za Blic.

Izvor: blic.rs