Komšije Anđelke Prpić otkrile kakvi su ona i Marko privatno: Evo ko se još uselio u njihov stan

|

Glumica Anđelka Prpić nedavno je rodila svoje drugo dete, ćerkicu Čarnu. Ona iz prvog braka već ima sina Jakšu, dok je njenom partneru Marku ovo prvo dete. Iako se za njen porođaj saznalo juče, prema pisanju „Kurira“, Anđelka je ćerkicu rodila 20. maja.

Ipak, glumica nije želela da se oko porođaja pravi pompa, te se nije se oglašavala povodom radosnog događaja, a tako je bilo i u trudnoći.

Anđelka je mesecima skrivala da je u drugom stanju, a nijednom nije ni dala izjavu o trudnoći, mada se o istoj dosta pisalo. Ono što je bilo najinteresantnije javnosti je to što je otac Anđelkine ćerke nekada najbolji prijatelj glumičinog bivšeg supruga Darija Prpića, sa kojim ona ima sina Jakšu.

Sada su Markove i Anđelkine komšije otkrile detalje njihovog života.

Jedna komšinica je za „Kurir“ rekla kako su Anđelka i Marko vrlo ljubazni, te da je nju pre porođaja često viđala i da je „veoma draga“. Ona je i potvrdila da se glumica porodila prošle nedelje, te da je tada njen partner kupovao piće za proslavu povodom rođenja ćerke.

Druga komšinica otkrila je da sada o Anđelkinom sinu brine glumičina sestra koja ga vodi u školu i trenutno boravi kod njih u stanu. I ona je potvrdila da su svi oni kao porodica, veoma ljubazni, te da joj deluje da je Anđelki „bilo malo neprijatno“ kada su isplivali detalji njene i Markove veze, ali da ih ona ne osuđuje.

Inače, Anđelka Prpić nikada nije volela preterano da eksponira svoj privatni život, te tako nije mnogo govorila ni o razvodu od bivšeg supruga, niti o novoj ljubavi.

Izvor: nova.rs