“Kola su buknula, pokušao sam da dozovem Dejana, bio je u nesvesti”: Suvozač otkrio gde su se uključili na auto-put

|

Nenad K. (40), koji je bio na mestu suvozača u automobilu za čijim volanom je bio Dejan Jevremov (51), koji je nastradao na auto-putu “Miloš Veliki” kada je vozio u suprotnom smeru u izjavi koju je dao u Urgentnom centru detaljno je opisao šta se desilo na auto-putu “Miloš Veliki”.

“Na auto-put smo se uključili na obilaznici kod Ostužnice u smeru ka Novom Sadu. Kada smo došli do ukljulenja za Miloš Veliki, pogrešno smo se uključili u traku auto-puta Miloš Veliki koja je namenjena za smer Novi Beograd, a išli smo ka Obrenovcu u suprotnom smeru. U toku vožnje sam ga upozorio da se krećemo u porešnom pravcu, nastavili smo da vozimo jer smo tražili gde bismo mogli da se isključimo. Tada je došlo do sudara sa vozilom koje je išlo prema nama. Sve je počelo da gori. Dejan je bio u nesvesti, pokušao sam da ga probudim, ali nisam uspeo. Izašao sam iz kola na njegova vrata, preko njega”, rekao je Nenad.

Inače, prethodno se oglasila Nenadova majka, koja je potvrdila da su drugovi pre polaska na svadbu pili pivo. Demantovala je navode da su se snimali za Tiktok, rekavši da njen sin nema tu društvenu mrežu.

Izvor: telegraf.rs