Kačavenda je Ani bila lažna kuma, a sad je otkriveno ko kumuje Mileni: Često je gledamo na televiziji – Mnogi kod nje idu po savet

|

Nova rijaliti učesnica Milena Kačavenda napravila je pometnju svojim ulaskom u “Elitu”. Već na početku iznela je mnogo informacija o bivšoj drugarici Ani Ćurčić, a tako će po svoj prilici i nastaviti.

Inače, kuma Ane Ćurčić kako je cela Srbija zna, bila je prva linija u Aninoj odbrani nakon što ju je nevenčani suprug Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić. Često je gostovala po emisijama i braneći Anu ulazila u rasprave i sukobe sa mnogima.

Iako su se sada stvari dosta promenile, kuma će samo sebe moći da brani, a možda će dobiti podršku kakvu je pružala Ani od strane svoje kume koja je inače poznati astrolog.

U pitanju je Ružica Kralj, koja je nedavno potvrdila to, iako je htela da to bude tajna dok je Milena u rijalitiju, pisao je Puls. Koliko su kume u prisnom odnosu, pokazaće to da li će se Ružica pojavljivati kao javna podrška Kačavendi.

Izvor: alo.rs