Ko je supruga Miloša Vučevića? Skoro 2 decenije su u braku, rodila mu dva sina: Maju sigurno niste ovako zamišljali (FOTO)

|

Miloš Vučević je od pre par dana na čelu Srpske napredne stranke. Po obrazovanju je pravnik, po zanimanju političar, koji je tokom karijere bio na važnim pozicijama – od gradonačelnika Novog Sada do ministra odbrane.

Miloš Vučević je u decembru 1974. godine i, iako ne govori previše često o porodici, nije tajna da je skoro dvadeset godina u skladnom braku sa suprugom Majom, koja radi u jednoj predškolskoj ustanovi u Novom Sadu. Gospođa Vučević ne voli da se pojavljuje u javnosti. Obično je možemo videti u izbornom danu, kada sa suprugom izađe na glasanje, a tada redovno dobije komplimente za izgled.

Maja i Miloš Vučević imaju dva sina, Mihaila i Danila. Mlađi dečak je od tate nasledio ljubav prema prirodi, a njih dvojica često idu zajedno i u ribolov.

Njihov stariji sin Mihailo Vučević, inače student Pravnog fakulteta, prošlog septembra započeo je služenje vojnog roka, a tim povodom je rekao:

“Smatram da je to proces odrastanja kroz koji svaka mlada osoba treba da prođe. Pozivam sve momke i devojke da slede naš primer i odu na dobrovoljno služenje vojnog roka ili u školu rezervnih oficira”, poručio je Mihailo tom prilikom.

Pored fotografije sina, na ulazu u kasarnu, ponosni otac je napisao: “Čast, tradicija, patriotizam. Srećno sine”.

Izvor: hellomagazin.rs