Ko je Adam Adaktar: Sam sebe naziva Bogom obrva, uskoro stiže njegov rijaliti – Klijenti su mu najveće srpske zvezde

|

Otkada je u javnosti odjeknula vest da je Pink uložio milion evra za novi rijaliti čije će zvezde biti Adaktarevi, svi se pitaju ko su oni i kako su sebi omogućili luksuzan život. Adam Adaktar je na čelu najintrigantnije porodice. Sam sebe nazvao je “Bog obrva”, a klijenti su mu najveće srpske zvezde.

Osim toga što ima svoj salon gde radi estetske intervencije posebno obrve koje su ga “vinule u javni svet”, Adam često putuje, kupuje skupocene automobile i odeću i hvali se novcem koga izgleda ima na pretek.

Adam i njegova porodica već neko vreme ne prestaju da iznenađuju javnost i čini se da uživaju u tome. A ko su zapravo oni? Bogatstvo Adaktarovih zasniva se na nekoliko biznisa. Sve je počelo otvaranjem prvog “Adaktar centra” u Beogradu 2017. godine koji je za kratko vreme postao popularan među ženama. Godinu dana kasnije Adam organizuje edukacije po celoj Evropi. Ubrzo ulaze u biznis sa kozmetikom i prodajom kozmetičkih aparata, a Adaktarovi su i suvlasnici jednog poznatog beogradskog restorana.

Srpski Kardašijani, kako ih mnogi nazivaju su, uprkos velikoj popularnosti na društvenim mrežama, i dalje su tajanstveni i o njihovom pravom životu se zapravo vrlo malo zna. Sada je došlo vreme da se to promeni.

Kroz projekat televizije Pink vredan 1.000.000 evra, gledaoci će imati priliku da vide tajni život najintrigantnije porodice u Srbiji. Šta se krije iza vrata vile na Dedinju u kojoj čuveni Adaktari žive, kako se jedna porodica tako brzo obogatila i stvorila milione, zbog čega su promenili imena i prezime, gde i s kim tajno putuju, ručaju i viđaju se… Kamere će u rijalitiju u stopu pratiti Adama, ali i članove porodice.

Ono o čemu se najviše priča jeste da je kompletna porodica promenila imena i prezimena, te da se svi zovu na slovo “A”. Svoja prava imena i poreklo još uvek kriju, a zašto je to tako saznaće se upravo u rijalitiju Adaktarovi koji uskoro kreće sa emitovanjem.

Inače, Adam je oženjen Anđelom, koja je poreklom Ruskinja, a vezu su započeli još na studijama. U braku su dobili troje dece, dva sina i ćerku. Osim po uspešnom biznisu, Adam je poznat i po bahatosti, te mu nije strano da parkira luksuzni automobil na mestu za invalide, a za kritike na društvenim mrežama ne mari.

Izvor: kurir.rs