Kič kuća postala hit na internetu: Zlatni detalji, plave zavese, oslikano nebo – Muškarac pokazao gde živi, ljudi ne veruju očima

|

Kuća jednog muškarca postala je hit na internetu nakon što se čovek pohvalio ambijentom u kojem živi, a koji vrvi od neukusa i kiča. Gospodin čiji je ukus bolje ne komentarisati, se na društvenim mrežama predstavlja kao Iskender Kurt, a prizore iz svoje kuće rado deli na Tiktoku, gde očigledno voli da pokaže da ima novca.

Mnogi korisnici društvenih mreža su podelili snimke njegovog doma, kome apsolutno ništa ne fali jer jednostavno svega ima i više nego previše. Kako izgleda “tura” kroz njegovu kuću, možete pogledati na snimku OVDE.

Prošetao je kroz trepezariju, u kojoj svaka stolica, kao i sto, imaju ukrasne radove, dok su zavese takođe upečatljivo plave, a pored toga sve vreme se prskao parfemom, za koji takođe pretpostavljamo da je preskup.

Njegova dnevna soba ima oslikan plafon na kojem je prikazano nebo. Tu su i zlatne slike na zidu, kao i bogato ukrašen kafe sto. Spavaća soba opremljena je ogromnim krevetom sa još većim uzglavljem, uz luksuznu brendiranu posteljinu.

Izvor: kurir.rs