Katju čuvaju dve dadilje, Gobelja iskeširao 7 000 evra za sobu: Grujićeva se ubrzo vraća na scenu

|

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić nedavno su postali roditelji po prvi put. Mala Katja im je osvojila srca na prvi pogled, pa poznati par ne žali novca da bi joj obezbedio najbolje uslove.

“Kaći i Marku je ovo prvo dete, jako su uzbuđeni, samo gledaju u bebu. Zaljubili su se u Katju na prvi pogled. Nisu štedeli para da joj opreme sobu, nameštaj je stigao direktno iz Italije, a Kaća je unajmila dve dadilje koje će joj pomagati oko bebe. Jako joj je bitno da u nekog stekne poverenje i da dođe vreme da bez razmišljanja može da im ostavi ćerkicu i ode na nastup. Naravno, tu je i njena sestra Bojana, koja je iskusnija s obzirom na to da ima dete, pa će joj i ona pomoći koliko može”, priča izvor blizak novopečenim roditeljima.

“Sve je ovo i za Kaću i za Gobelju potpuno novo, još se uhodavaju, ali su presrećni. Njen plan je da se brzo vrati na scenu i već na proleće kreće sa snimanjem pesama, pa će leto, ako sve bude kako treba, provesti radno. Nije ona navikla da sedi u kući, jako voli svoj posao i ne želi da pravi dužu pauzu”, rekao je izvor blizak pevačici.

Izvor: espreso.co.rs