Karleušin menadžer zapretio koreografu koji tvrdi da Jelena nije isplatila igrače: “Jedva čekam da pomene nešto imenom”

|

Zoran Birtašević, dugogodišnji prijatelj i menadžer Jelene Karleuše, oglasio se povodom navoda slovenačkog koreografa Tima Klemenčića, da pevačica nije isplatila igrače koji su za nju radili na spotu za pesmu “KarlyBit*h!”.

Tim Klemenčić, koreograf iz Slovenije koji godinama sarađuje sa Jelenom Karleušom, kaže da on i igrači nisu plaćeni za svoje usluge, nakon što su u avgustu mesecu sa Karleušom snimili spot za pesmu „KarlyBi*ch“.

„Ovakva zvezda, milioni, kamioni, i ne možeš da platiš igrače, koji su odradili za vas posao bez jedne greške. Trudio sam se mesecima, ali mislim da ovde nema kraja i laži. Kakva sramota, je*eš ovakvu karijeru. Budite oprezni sa kim sarađujete“, napisao je izrevoltirani Klemenčić.

Zoran Birtašević, Karleušin dugogodišnji menadžer i saradnik, oglasio se povodom njegovih navoda, ali i poslao preteću poruku Timu Klemenčiću.

“Tim je ljut zato što nije radio event Beograd na vodi, a nije radio jer je svaki dan tokom prprema izmišljao nove cifre. Poslednja cifra koju je tražio sa troškovima, za 13 igračkih numera i 40 minuta performansa – 40 hiljada evra. Što naravno nije dobio i igrali su drugi ljudi. Takođe, spot za KarlyB je plaćen full. Takođe je potpisao ugovor o poverljivosti i jedva čekam da pomene nešto imenom“, poručio je Zoran Birtašević.

Izvor: nova.rs