Karleuša za kupovinu dala 36.000 €: Od cene torbice ovog brenda zavrteće vam se u glavi (FOTO)

|

Poznata pevačica, Jelena Karleuša, poznata je kao osoba koja prati modu. U njenom ormanu se često mogu videti tek izašli komadi mnogih skupih brendova.

Jelena je promenom imidža napravila pometnju na društvenim mrežama, jer u svom garderoberu ima pravo malo bogatstvo, a da je veoma često prva u nošenju skupih brendova govori i to što svetski mediji često pišu o njoj.

Kim Kardašijan, svestki poznata starleta, našla se nekoliko puta na meti prozivki da je kopirala stajling naše domaće zvezde. Posebnu ljubav Jelena oseća prema tašnama i cipelama, te je i sada na svom instagram profilu pokazala luksuzne komade svetskih brendova.

Pratioci na Instagramu imali su prilike da vide njene nove čizme brenda “Živanši” čija cena iznosi negde oko 2.000 evra, kaput modne kuće “Balensijaga” koji vredi oko 3.800 evra, ali se pohvalila i torbicom od čije će vas cene “zaboleti glava”.

Radi se o maloj “Hermes” torbi, koja vredi oko 30.000 evra, ako pogledamo cene na sajtu na kome se prodaju.

Kada se saberu sve cene komada koje je kupila, vidimo da je Karleuša za jednu kupovinu dala skoro 36.000 evra, uprkos svim zivotnim poskupljenjima.

Izvor: mondo.rs