Karleuša objavila sliku iz detinjstva: Atina će napraviti spektakl – mala kopija mame (FOTO)

|

Iako se deca poznatih roditelja vrlo često suočavaju sa izazovom da dostignu uspeh svojih roditelja, čak i kada je mama prava modna ikona, to zaista nije predstavljalo problem Atini Tošić, ćerki pop zvezde Jelene Karleuše, koja svojom lepotom i jednostavnošću oduševljava javnost.

Prelepa Atina je prava slika i prilika svoje majke, a već sa 13 godina skoro da je dostigla Karleušinu visinu od 180 centimetara.

Jelenina slika iz detinjstva to i dokazuje.

Tošićeva je pokazala smisao za modu, zato i ne čudi da je brzo postala trendseterka svoje generacije, a i oblači se potpuno prikladno svojim tinejdžerskim godinama.

Ipak, Atina je prošle godine odlučila da se odmori od društvenih mreža, te je uprkos velikom broju pratilaca na Instagramu i TikToku pogasila naloge, ali ponosna mama Jelena i dalje vrlo često objavljuje fotografije sa njom i mlađom sestrom Nikom.

Na zajedničkim fotografijama dobijaju pregršt komplimenata, a “matching” kombinacije odeće potpuno oduševljavaju fanove.

– Moja beba. Ja sam visoka 180 centimetara, a Atina je skoro iste visine sa samo 12 godina… Mamina kraka krakata, na mamu. Nika je bila na fudbalu kad smo ovo slikale, nije u našem fazonu – napisala je JK.

Jelena i Atina dobijaju mnogo komplimenata na svako njihovo izdanje.

“Prelepe”, “Majka i ćerka”, “Atina će biti modna ikona kao mama”, “Koliko je Atina ista Jelena”… neki su od komentara na društvenim mrežama.

Izvor: espreso.co.rs