Kakva veza vas očekuje prema datumu na koji je započela?

|

Da li se sećate datuma kada ste počeli da se zabavljate sa svojim partnerom? Sigurno se sećate jer tada proslavljate svoju godišnjicu. Na osnovu datuma kada se prvi strastveni poljubac dogodio, otkrijte u kojem horoskopskom znaku je rođena vaša veza i otkrijte koja budućnost vas čeka.

Vaša veza je počela u znaku: Ovan (21.03 – 20.04)

Ovo je period prvog znaka u zodijaku, a ovan predstavlja dete u svima nama. On je tvrdoglav i strastveni znak koji želi da se raspravlja i razmišlja samo o sebi. Ovan spada u vatrenom znaku, tako da veza će biti strastvena, ali pošto ovim znakom vlada planeta rata Mars koji je zaslužan za borbu, raskidanje i pomirenje će biti uobičajena pojava u ovoj vezi.

Dobre strane: nikad vam neće biti dosadno.

Loše strane: Mračna strana ovna je sebičnost kojom je teško rukovati, tako da morate imati jake živce.

Savet plus: Radite neki sport zajedno, jer ovaj znak vrije od energije, a ako je dobro usmerite, uživaćete u njoj, a čak i u garderobi može biti zanimljivo za vas.

Tvoja veza započela je u znaku: Bik (21.04 – 21.05)

Stvarno bi trebalo da zavidimo onima koji su se zaljubili u vreme vladanja Bika, jer je to najsenzuelniji znak u horoskopu i on jednostavno uživa u svemu. Ako je vaš odnos počeo u ovom periodu, biće puno dodira, poljubaca, osećaja i masaža. Uživaćete u velikom broju izlazaka u kafićima, diskotekama, izložbama i izletima.

Dobra strana: Bikom upravlja Venera, planeta ljubavi, pa ćete se iz tog razloga milovati, ljubiti i uživati u svakom koraku.

Loše strane: Štedljivost bikova sigurno će vam smetati.

Savet Plus: Bikovi su gospode plesnog poda, zato se zabavite i uživajte.

Tvoja veza započela je u znaku: Blizanci (22.05 – 21.06)

Ovaj period je pravi hit za započinjanje veze, jer je blizanac znak komunikacije i zbog toga ćete rešiti probleme razgovorom. Zbog ovoga, veza će trajati dugo vremena, ali možda će vam trebati malo romansa da biste razbili sve te razgovore.

Dobra strana: Uvek ćete imati nešto o čemu da razgovarate, čak i ako je obično ogovaranje.

Savet plus: Povezivanje će se pojaviti sa tekstualnim porukama i sitnim beleškama napisanim različitim slatkim komentarima.

Tvoja veza započela je u znaku: Rak (22.06 – 22.07)

Svaka čast, zato što ste odabrali pravo vreme da započnete vezu. Rak je znak porodice i kuće, a ova veza ima mogućnost da postane ozbiljna. Rakovi uživaju u hrani, tako da možete voditi činjenicom da ljubav prolazi kroz stomak.

Dobra strana: Biće vam vrlo lako da izrazite svoje emocije, posebno kada ste u krevetu i gledajte filmove zajedno.

Loše: rakovi su poznati po svojim emocionalnim ispadima, tako da ponekad možda osećate da vas to guši.

Savet plus: sigurno ćete uživati u dobrim zajedničkim izlascima.

Tvoja veza je počela u znaku: Lav (23.07 – 22.08)

Ova veza će početi burno, ali će verovatno brzo i izbledeti. Lav je znak vatre i zato će u vezi biti puno zanimljivih događaja, tako da nigde i nikad neće biti dosadno. Nažalost, takva strast obično ne traje dugo, ali ako je jedan od vas zemljani znak (devica, bik ili jarac), možete uspostaviti balans odnosa.

Dobra strana: dramatični uspon

Loše strane: dramatični padovi

Savet plus: Lav je najrazigraniji znak, tako da iskoristite to i uživajte u sportu, plivanju, trčanju i budite dete, to je u ovom pogledu je neophodno.

Tvoja veza je počela u znaku: Devica (23.08 – 22.09)

Devica je znak koji želi da bude opterećen detaljima, pa verovatno osim datuma kada ste se sreli, pamtićete sve što ste imali na sebi. Ovaj zemljani znak ponekad je previše opsednut detaljima,pa ne obraća pažnju na velike stvari koje nedostaju, a device imaju tendenciju da budu prepuštene strastiima kada niko ne gleda.

Dobra strana: Mislićete na sve bitne datume, a sve oko vas će biti besprekorno uredno.

Loša strana: Sitničavost može ponekad uznemiravati.

Savet plus: U vezi ćete imati plan za svaku zajedničku aktivnost. Zamislite koliko čak i zajednička mašina za pranje posuđa može biti zanimljiva i zabavna.

Vaša veza je počela u znaku: Vaga (23.09 – 22.10)

Vaga je dobar znak za pokretanje odnosa, tako da imate velike šanse da uspete. Osnova ovog odnosa je harmonija i briga partnera, ali Vaga ponekad zna kako da napusti vezu bez reči i ništa se ne može učiniti ovde.

Dobra strana: Venera, planeta ljubavi, pazi na vas.

Loše: Vage su često neodlučne, pa vam je teško odlučiti kuda ići, u bioskopu ili u diskoteku.

Savet: Uživajte u milovanju i izležavanju ili hranite partnra čokoladom, zatim temeljno prikupiti ostatke sa njega i tako ćete dobro iskoristiti lenjost Vage.

Vaša veza je počela u znaku: Škorpija (23.10 – 21.11) Škorpija je znak koji vlada vatrom, tako da će biti veoma lepo ako je vaš odnos počeo u vreme vladavine ovog znaka. Karakteristika ovog znaka je misticizam, ali i osveta, pa pazite što radite.

Dobra strana: nezaborovno iskustvo

Loša: Ako nešto krene naopako, stvari bi mogle postati opasne.

Savet plus: Veza u simbolu škorpije će otkriti neke stvari koje niste znali o sebi.

Vaša veza je počela u znaku: Strelac (22.11 – 21.12)

Vi ste u svetu avanture i uživaćete u vatrenim trenucima ako je vaš odnos počeo u znaku Strelca, ali možda to neće dugo trajati, jer strelci uvek žele nešto novo.

Dobra strana: Ovaj odnos će biti dinamičan i sa mnogim preokretima, svađama i smirenjem.

Loša: Za strelce, trava je uvek zelenija negde drugde.

Savet: Strelac je znak da voli putovanja, pa ako ste započeli vezu u vreme njegove vladavine, koristite ga maksimalno i krenite na zajednički put.

Tvoja veza započela je u znaku: Jarac (22.12 – 20.01)

Ako želite dugu vezu, a vi ste je započeli u znaku Jarca, onda ste odabrali pravi trenutak. Možda ćete biti sa partnerom do kraja života, ali takav odnos donosi veću odgovornost. Ponekad možete biti nervozni zbog problematičnosti Jarca.

Dobra strana: Možete postići sve što mislite i to zajedno.

Loša: Jarac je hladan znak, pa ako niste član vatrenog znaka, stvari bi mogle biti prilično zamrznute.

Savet plus: Provedite zajedno svo slobodno vreme i vaša veza će se razvijati.

Tvoja veza započela je u znaku: Vodolija (21.01 – 18.02)

Od svih znak Vodolija najviše uživa njenu originalnost i različitost, tako da ako je vaš odnos počeo u ovom periodu on će trajati dokle god slobodu jedan drugom.

Dobra strana: Zajedno možete osvojiti svet ako poštujete slobodu partnera.

Loš: Vodolija nije posebno strastveni znak, ali ako radite napornoo na vezi, možete uspeti.

Savet plus: Vodolija je uvek spremna za lude stvari.

Tvoja veza započela je u znaku: Ribe (19.02 – 20.03)

Kada ste se sreli, verovatno ste odmah osetili da ste stvoreni jedno za drugo. Oni koji su se zaljubili u znaku ribe uživaju u vremenu koje provode zajedno, jer je riba najromantičniji i najomiljeniji znak. Ti i tvoj partner ćete stvoriti svoj sopstveni svet.

Dobra strana: Kreativna i romantična zajednica u kojoj ćete uživati.

Loša: Imaćete problema da se vratite u stvarnost.

Savet Plus: Ribe vole degustirati razna pića i uživati u dobroj muzici. U svakom slučaju, bice vam lepo i zabavno.