Jurili je milioneri, ona se ipak udala za Đoleta: Slađa Đogani otkriva šta joj je otac rekao o poreklu prvog muža

|

Jedna od najangažovanijih pevačica tokom devedesetih godina bila je Slađa Delibašić, a sa svojim bivšim suprugom Đoletom Đoganijem i dens grupom “Đogani fantastiko” nastupala je širom sveta.

Sada se prisetila tog perioda, te je priznala da li se kaje što se udala za Đoganija. Rekla je da je bila vrlo poželjna među bogatim muškarcima, te da je mogla i bolje da izabere.

“Nekad se pitam da li je moguće da ja, pored svih milionera tada u Italiji, koji su se lepili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su tad bile sa mnom u grupi, žive sada kao kraljice. Jedna Vesna udala se za čoveka koji ima fabrike obuće, Renata se udala takođe za jednog koji ima lance nekih restorana. Veoma često kažem sebi ‘Gde mi je onda pamet bila’, ali ne kajem se”, iskrena je Slađa, te nam je ispričala kako je završila u ljubavi s bivšim:

“Posle srednje škole sam odmah otišla s Đoletom da nastupamo po Italiji, imala sam jednu simpatiju pre toga, iz Partizana košarkaša Vladu Dragutinovića. Mi smo pre polaska raskinuli i nekad žalim što sam krenula tim putem. Da sam ostala u Mitrovici, možda bih bila nešto sasvim drugo. Neko pokajanje uvek postoji u čoveku”, rekla je.

Pored oca koji je sportista, Juga Delibašića i brata fudbalera Igora, Slađa je bila prvak Beograda u plivanju za Partizan, a igrala je i rukomet za Radnički, dok je atletiku trenirala u Crvenoj zvezdi. Međutim , na kraju je završila kao plesačica kod Lokice Stefanović, gde je i upoznala Đoleta Đoganija. Oni su brzo počeli da rade, ali i žive zajedno, kao par, što je najteže palo, priznala je, njenom ocu.

“Mom ocu je bilo najteže kad sam mu saopštila da sam trudna i da se udajem za Đoleta. To mu je bilo katastrofa, jer je želeo od mene više. Mi s Kosova biramo muškarca za ceo život, da bude tvoje vere. Nisam tad tako gledala na ljude, delila sam ih na pozitivne i negativne. Sada bih sve drugačije uradila definitivno. Tada mi je bila bitna njegova duša i kakav je čovek, tek posle sam upoznala njegovu porodicu. Kažu da ne treba gledati ko je i šta je, ali parametri ipak moraju da postoje i to mogu da primenim sad kod dece”, rekla je Slađa, pa se osvrnula na krah braka s Đoganijem:

“Počeo je mnogo da mi smeta zajednički nastup s Đoletom, osećala sam da je trebalo je da me pusti da budem lider na bini. Zato sam i odlučila da nastavim sama s decom, da izađem iz zajedničke kuće, znala sam da ću uspeti i to je najveća moja snaga, jer sam želela da dokažem da mogu sama.”

Izvor: mondo.rs