Jovana uporedila bivšeg muža sa biznismenom Draganom: U jednome su isti – Ima poruku za sve koji je šalju kod psihijatra

|

Voditeljka Pinka Jovana Jeremić u intervjuu za Stil otkrila je kako reaguje na ružne komentare koje dobija. Upitali su je kako se oseća kad kažu da joj je potreban psihijatar.

“Postoji citat da su u svetu nenormalnih samo ludi normalni. Danas je nenormalno kad ste iskren čovek i drugačiji, ali je normalno kad ste patološki lažov, prevarant ili ste javno u braku, a varate ženu. Živimo u izopačenom društvu. Svi koji mene šalju kod psihijatra treba prvo oni da odu na pregled. Ja uvek mogu da se dozovem, jer za mene leka ima, a oni ne vide svoje anomalije. Nismo isti jer nismo isto ulagali u sebe. Nemamo ista prava. Insistiram na privilegijama i protekciji zato što sam mnogo uložila u svoje obrazovanje. Imam moto da ono što pripada Jupiteru ne pripada volu”, rekla je Jovana pa dodala:

“Čudna sam mešavina tradicionalnog i urbanog. Ako neko misli da zna ko je Jovana Jeremić, nema teorije. Nekad ni ja sama ne znam ko sam kad se probudim, u smislu kako ću se osećati. Trebaće mi godine da dođem do te spoznaje. Oni koji misle da me znaju i da me drže u džepu – tek tad nemaju pojma o meni”, kaže voditeljka.

Jeremićeva je progovorila i o svom partneru Draganu i otkrila zbog čega je baš on poseban.

“To što ima dušu. I moj prvi suprug bio je takav. Opet sam čudan spoj materijalnog i duhovnog. Ne mogu da budem s bogatašem, a da je loš čovek. Neka je i šeik, džabe mu je. Dosad sam mogla da biram s kim ću da budem, što javno, što tajno. Nikad nisam spavala s lošim čovekom jer seksualna energija koju razmenjujete čini vašu svakodnevicu i vas. S kim spavate, i vi ste takvi. Ako je on gnjida, to ćete postati i vi. Dragan je duhovan, uspešan u svom poslu kao ja u mom. Pored njega mogu da imam duhovan, ali i materijalno udoban život”, zaključila je Jovana za Stil Kurir.

Izvor: stil.kurir.rs