Jovana Jeremić otkrila da li napušta Pink – Osvrnula se na odnos sa Marićem: Uvek ću javno da kažem šta mu zameram

|

Kontroverzna voditeljka Pinka Jovana Jeremić posle odmora u Španiji gde se najpre pričalo da je otišla sa novim dečkom, a zatim da je to samo farsa, te joj se tamo udvarao biznismen s naših prostora, letovanje je nastavila u Crnog Gori.

Ona je primećena u jednom hotelu na crnogorskom primorju, te je otkila da li joj prilaze udvarači na odmoru i šta joj sve nude.

“Svega tu ima, ali ne prilazi se tako meni. Ja nisam sponzoruša, jer sve što sam zaradila, zaradila sam od novinarstva sa svojih deset prstiju”, rekla je Jovana, a na pitanje da li joj nude hotel, rekla je: “To ako mi ponude više se nikad ne javim na telefon”.

Otkrila je i u kakvim je odnosima sa bivšim kolegom Milomirom Marićem nakon otkaza na Hepi televiziji.

“Marić i ja se viđamo na raznim sastancima, proslavama. U odličnim smo odnosima bili, samo sam ja ta koja će javno da kaže šta mu zamera”, rekla je Jovana i dodala da je sa Hepi televizije nisu zvali da im se vrati i otkrila da li je dobila ponude da pređe na drugu televiziju.

“Svega ima, ali ja ostajem tu gde jesam. Ja pripadam Pink televiziji, to nije moja kuća, to je moj dom. Ne bih mnogo komentarisala te ljude koji su propustili neke sanše koje je video Željko Mitrović”, zaključila je ona.

Izvor: mondo.rs