Jovana jede salatu za doručak, a sada je pokazala kako vežba u teretani – Skače i prevrće se, a jedno je svima zapalo za oko (FOTO)

|

Voditeljka jutarnjeg programa Jovana Jeremić svaki dan iznenadi nekim novim stajlingom kako u emisiji koju vodi, tako i privatno, ali ovoga puta nije stajling glavna vest.

Naime, Jovana je izgleda rešila da svoj izgled dovede do savršenstva za predstojeće lepe dane, te se svojski trudi da koriguje ishranu, a osim toga, ona naporno vežba u teretani.

Voditeljka je pokazala svojim pratiocima kako vežba u teretani, a verujemo da su ove vežbe baš za zadnju ložu. Ona je radila čučnjeve, skakala, prevrtala se i pokazala svoju rutinu zahvaljujući kojoj ima telo kakvo je oduvek želela.

Njen trening izgleda dosta teško, te verujemo da je za ovako nešto ipak potrebno neko iskustvo u teretani. Jovana ništa ne prepušta slučaju, pa tako i na trening ide sa dubokim dekolteom, što su mnogi primetili.

Voditeljka se nedavno oglasila iz vile svog partnera, kada je prespavala kod njega, a fotografija doručka je mnoge iznenadila. Umesto očekivanog kaloričnog doručka, na Jovaninom tanjiru bila je zelena salata, parče integralnog hleba, jogurt i limun.

Izvor: espreso.co.rs