Jovana Balašević više ne želi da skriva istinu: Iznela u javnost razloge uklanjanja Đoletovih snimaka sa Jutjuba

|

Veliki broj fanova Đorđa Balaševića širom regiona i sveta ostalo je uskraćeno za snimke na „Jutjubu“ koji nisu bili zvanični spotovi, već su ih postavljali njegovi brojni poštovaoci. Iako su uklonjeni još za života Panonskog mornara, mnogi misle da je to učinila njegova porodica, kako bi sprečili „komercijalno iskorištavanje“. Pošto se ta tema mnogo provlači po društvenim mrežama uz negativnu konotaciju, Đoletova starija ćerka Jovana rešila je da se obrati javnosti i konačno stavi tačku na sve spekulacije.

Jovana je na „Instagramu“ objavila deo Đoletovog intervjua iz „Dalmacije danas“, koji je izašao u julu 2017. godine. Ovo je neoboriv dokaz koji pokazuje da je Đorđe Balašević lično doneo tu odluku pre 4 godine.

“…Jer, da jesam, pa makar samo na minut, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne naloge otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam pre nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kom će uskoro postojati samo „Oficijelni Balašević“, tako da više ništa neće moći da se „okači“ bez dozvole moje porodice, isto kao što niko neće moći ni da se okači o nas”, deo je Đoletovog intervjua koji je postavila Jovana i time stavila tačku na polemike, prepirke i komentare o ovom slučaju.

Izvor: hellomagazin.rs