Jelena Tomašević objavila lepe vesti: Ovo je toliko dugo priželjkivala, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

|

Kada je progovorila prve reči, ćerka Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića rekla je dabi želela da dobije brata ili sestru. Kako je bivala starija, Nina Bosiljčić nadala se da neće još dugo ostati jedinica, da će joj roditelji podariti nekoga sa kim će moći da deli sreću i tugu. Uprkos prevelikoj želji da ćerki ostvare sve snove, pevačica i glumac ipak su ostali na samo jednom detetu.

Oni su svu njihovu pažnju usmerili ka jedinici, sa strahom da je baš ne razmaze. Uz mnogo truda pronašli su balans da izvedu na pravi put divnu, kulturnu i vaspitanu devojčicu koja mnogo sliči roditeljima. Oni su se takođe posvetitli i svojim karijerama, pa tako glumac niže projekte u Rusiji i kod nas, dok Jelena svakog vikenda nastupa. Održala je nedavno i koncert u Srbiji sa Bočelijem, a zatim i jedan i u Dubaiju. Na tu temu od ove pretalentovane zvezde stigla je još jedna lepa vest.

– Pesma “Ne žalim” nominovana je za MAC Award u kategoriji “Pop numera ženskog izvođača” Ko želi, može da glasa, tako sto će lajkovati video koji se nalazi u opisu mog profila – saopštila je pratiocima na “Instagramu” Jelena.

Njihova ćerka takođe mnogo voli mamin glas, pa je često u zadnje vreme javnost može videti u prvim redovima na njenim koncertima. Mi verujemo u to, da će upravo ona Jeleni biti pratnja na tom festivalu.

Izvor: story.rs