Ćerka našeg poznatog pevača očeva je kopija: Evo čime se bavi i kako izgleda (FOTO)

|

Pevač narodne muzike, Beki Bekić, u braku je dugi niz godina sa suprugom Nadom, sa kojom ima dve ćerke – Emiliju i Saru. Njegova ćerka Emilija Bekić Popović krenula je očevim stopama i snima pesmice za decu. Tata joj pomaže tako što peva prateće vokale, te je logičan zaključak bio bi da je uplovila u „folk pevačke vode“. Ali, situacija je drugačija.

Emilija je pokrenula Jutjub kanal na kome se prikazuju animirani muzički spotovi koji su namenjeni najmlađim gledaocima.

„Beba B ima cilj da muzikom okupi porodicu na jednom mestu. Sadržaj je prvenstveno namenjen deci predškolskog uzrasta, kao i bebama“, piše u opisu ovog edukativnog kanala, koji ima osnovni cilj da deca nauče brojeve i slova, kao i zvukove životinja i da upoznaju svet koji je oko njih.

Njena glavna inspiracija za pokretanje ovog kanala „Beba B“, koji je inače i porodični posao, bio je unuk našeg pevača Bekija Bekića.

„Bio sam veoma iznenađen kada mi je Emilija saopštila da želi da snimamo dečje pesmice, a one su postale pravi hit na Jutjubu. Mlađa ćerka Sanja je najveći “krivac” jer mi je rodila unuka Nikolu, i eto tako su počele da se rađaju i pesme“, saopštio je pevač Beki Bekić.

Izvor: hellomagazin.rs