Jelena Karleuša promenila život iz korena: Ovom odlukom zaprepastila je sve, ušla je u porodicu Đoković (FOTO)

|

Nakon odluke o razvodu, poznata folk pevačica Jelena Karleuša promenila je život iz korena. Iako se još uven nije zvanično razvela od supruga Duška Tošića, a kako stvari stoje neće ni doći do toga, pomisao na rasturanje jedne porodice veoma je bolna za poznatu pevačicu.

Ona se sada maksimalno posvetila svojim ćerkama, Atini i Niki koje su u vrlo nezgodnom, tinejdžerskom periodu i radi sve što može da one ne osete šta se dešava između nje i sportiste. Njoj je veoma bitno da kroz sve što se sprema, devojčice ne osete ništa i nastave da rastu i obrazuju se srećne i radosne.

Osim svojim ćerkicama, Jelena se nakon odluke o razvodu okrenula i svojim vernim fanovima, te će ih u skorije vreme obradovati novim pesmama. Kako je obećala, njen novi projekat odjeknuće svetskom scenom, dok je mali krug odabranih ljudi, mogao je da se uveri u to šta ona priprema, dok reči podrške svakako nisu izostale.

Jelena Karleuša poznata je po tome što je okružuju isključivo kvalitetne osobe, koje su od poverenja, iskrene, te nikoga nije začudilo kada je snaja Srđana i Dijane Đoković zadobila njeno poverenje. Naime, Saška Đoković je Jeleni poslala poklon na kućnu adresu, i to komad iz svoje nove kolekcije, na čemu se Karleuša zahvalila. Koliko je zaista bila srećna zbog ovog gesta govori to što je poklon uslikala i podelila ga sa pratiocima na “Instagramu”. Komentari su se nizali, da je na pomolu jedno novo prijateljstvo, kao i to da je Jelena na korak da postane stalna gošća u kući Đokovića.

Izvor: story.rs