Jelena Janković sve iznenadila novom frizurom: Dugu kosu skratila je na paž – Nisu svi oduševljeni promenom (FOTO)

|

Bivša teniserka Jelena Janković dugo se nije oglašavala u medijima, a nismo je ni viđali, iako je sve vreme u Beogradu. Majčinstvo je sada u prvom planu, a tenis je prošlost.

Proslavljena sportistkinja nedavno je otvorila dušu za slovenački „Dnevnik” i, između ostalog, otkrila da joj je lepo u penziji. Živi mirno, a prošlo je tačno tri godine otkako je postala majka.

Devojčica po imenu Una, koja se rodila 6. aprila 2021. godine bez sumnje je Jelenin najdraži trofej i kruna njene ljubavi sa doktorom Brankom Baraćem.

“Ljudi su navijali za mene i osećala sam odgovornost da im kažem više. Kada sam igrala, bilo je drugačije. Sada želim mir i neću da budem u centru pažnje. Gde jedem, šta pijem i gde putujem, to su moje privatne stvari”, rekla je nekadašnja teniska zvezda.

Tokom boravka u Portorožu, gde je učestvovala na manifestaciji „Sport menja svet”, popularna Jelena je pokazala i novu frizuru.

Iako joj je konjski rep uvek bio zaštitni znak, sada se ošišala na paž i sve iznenadila. Bob frizura je prethodnih sezona u trendu, kojem očigledno ni Jelena nije odolela.

Ona je pričala i na panelu, takođe održanom tokom događaja. Prisetila se svojih velikih uspeha, a pošto je poznata kao izuzetno duhovita osoba, prisutnima je u više navrata izmamila osmeh.

Jeleninu ćerku i emotivnog partnera nismo videli u Sloveniji, ali zato joj je društvo pravila majka Snežana, koja joj je uvek bila najveća podrška. Svi se rado sećamo kako je nekad vatreno navijala za ćerku i pomno pratila svaki njen pokret sa tribina.

Izvor: hellomagazin.rs