Jedna situacija na Hilandaru Veljku je promenila život iz korena: “Posle toga više ništa nije bilo isto”

|

Sin folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, bokser Veljko Ražnatović, retko se pojavljivao u javnosti i pričao o svom privatnom životu, a sve se promenilo nakon što je pevačica odlučila da snimi rijaliti “Ceca show”, u kome iznosi detalje iz života Ražnatovića na tacni.

Naime, Veljko je bio gost u emisiji “Show se nastavlja” na Blic televiziji, a tom prilikom je otkrio i koliko mu je boravak na Hilandaru promenio život, a prethodno je priznao da se ne ponosi ranijim životom, kada je pravio loše izbore.

Veljko nije krio da mu je duhovna strana života izuzetno važna, a prvi pravi susret sa njom opisuje kao nešto nestvarno.

“Bio sam na Hilandaru i ništa više posle toga nije bilo isto. Bio sam mlad i prvi put sam tamo upoznao veru. Sećam se da su me podigli na velike merdevine, to je bila velika čast da se pomogne oko čišćenja crkve”, prisetio se Veljko prekretnice u svom životu.

Ono što se desilo na Hilandaru promenilo je ceo tok njegovog života.

“Popeli su me na merdevine i čistio sam prozor pored košnice ogromne. Nije mi bilo svejedno, a monah mi je rekao, “slobodno, neće te nijedna pipnuti”. I tako je i bilo. Ta scena je i uticala na moj tok života. Posle je bilo magično, to što se desilo, kosi se sa naukom. Već imam farmu, povećao bih je još, i ne vidim sebe u gradu”, zaključio je Veljko Ražnatović, koji će uskoro postati otac po drugi put.

Izvor: telegraf.rs