Ana otkrila istinu o njenom odnosu sa Zvezdanom: “Bila sam mu i mama i tata – Održala me je nada da će se promeniti”

|

Ana Ćurčić, bivša supruga Zvezdana Slavnića i od sinoć učesnica Zadruge, gostovala je u emisiji “Magazin In” i otkrila kako je izgledao odnos nje i Zvezdana. Ona je istakla da je pored njegovih mana uvek tražila nešto dobro u njemu.

“Hoću da pokažem ko je on, a ko sam ja, ignorisaću ga. Ja sam imala iluzije, sad se sve rasulo i postalo realnost. Znala sam ja za dosta njegovih mana, imam i ja mana, sve to stoji, ali ja sam pronalazila opravdanje i rešenje. Naravno, pored ljubavi bezgranične, održala me je nada da će se on promeniti, stati iza svojih postupaka, podržala sam ga i u Zadruzi, muški. On je izabrao šta je izabrao, a moje pravo je da pokažem golu istinu”, ispričala je Ana u emisiji “Magazin In” i dodala:

“Ja sam bila i mama i tata, i muško i žensko, sve je Ana bila. Mnogo sam se dala, a malo dobila”, zaključila je ona, a zatim se osvrnula na Zvezdanov odnos sa Anđelom:

“On sa Anđelom ne može da ima odnos kakav je imao sa mnom u smislu manipulacije, jer je ona upravo i narcis i manipulator, takvi ljudi samo uzimaju a ništa ne daju. A ovde je Ana davala, on uzimao. Ja ću njega uništiti, na fino”, poručila je Ana.

Izvor: pink.rs