Janjuš završio u bolnici – Bivši Zadrugar se oglasio i objasnio šta mu se dogodilo: “Pitate me šta mi je – evo šta mi je”

|

Bivši košarkaš i učesnik Zadruge Marko Janjušević Janjuš podelio je na Instagramu sliku koja je zabrinula sve njegove fanove.

Kako se vidi iz fotografije, Janjuš je prikačen na infuziju, a bivši Zadrugar, poznat po duhovitim izjavama, opet je zasmejao svoje pratioce.

“Zbogom…”, napisao je najpre Janjuš preko fotografije, ali nije objasnio šta mu desilo. Ubrzo potom, oglasio se još jednom i šaljivo objasnio šta ga je dovelo do ove situacije.

“Prvo raskid Sandre i Anđela, posle Aleksandra ostade sama, pa porez državi i sinoć Ana (Korać) trudna… I pitate me šta mi je, evo šta mi je…”, dodao je bivši rijaliti učesnik u svom stilu, te se svi nadaju da nije ništa ozbiljno.

Januš je objasnio i o kakvom porezu je reč: “Stigao mi je neki porez državi da platim oko 15.000 jedva sam lift potrefio”, požalio se bivši Zadrugar. Inače, nakon što je tokom jedne od sezona Zadruge stupio u vezu sa Majom Marinković, Janjuš se razveo od svoje supruge Ene sa kojom ima ćerku Krunu.

Izvor: mondo.rs