Janjuš vodi pregovore sa produkcijom: Objavio hit prepisku, pa nasmejao pratioce (FOTO)

|

Marko Janjušević Janjuš diskvalifikovan je iz “Zadruge 5” nakon što je napustio imanje, a sada se oglasio i otkrio da je u novim pregovorima sa produkcijom, a razlog je vrlo zanimljiv.

Naime, nepoznata gospođa javila se Janjušu na Instagramu i zamolila ga da joj pomogne da uđe u rijaliti.

“Pozdrav Janjuše, izvini ako smetam, htela bih da te pitam da li bi mogao da mi pomogneš da uđem u Zadrugu? Videla sam da si diskvalifikovan iz Zadruge, ako možeš da mi učiniš tu uslugu”, upitala je gospođa, a Janjuš je srdačno odgovorio:

“Učiniću sve što mogu. Pošaljite mi samo vaše podatke i sve što treba, godina rođenja, visina, težina, čime se bavite i slično”, napisao je Marko. Nakon što mu je poslala podatke, a Janjuš joj je odgovorio:

“Sad sam se čuo sa Željkom, kaže da je zainteresovan, jako zanimljiv profil žene ste. Reci mi koja boja kose i da li imate silikone”, napisao je Marko.

“A šta to znače silikoni? Sad trenutno je pola crna a karamela”, odgovorila je gospođa zainteresovana da uđe u rijaliti.

“Kaže sviđa mu se što je karamela, crnki baš dosta ima”,napisao joj je Janjušević i nasmejao sve pratioce neobičnom prepiskom.

Izvor: kurir.rs