Ivan Marinković opleo po baki iz Kneza kojoj aplaudira cela Srbija: Čim sam video ovu ženu, odmah sam provalio da laže

|

Ivan Marinković, dugogodišnji rijaliti igrač i bivši suprug pevačice Goce Tržan, imao je komentar na situaciju o kojoj priča cela Srbija. Naime, društvenim mrežama se proteklih dana brzo raširila priča o humanoj bakici velikog srca.

iva

Influenser Luka Krivokapić i nekadašnja košarkašica Milica Dabović su podelili video zapis nastao u Knez Mihailovoj ulici tokom skupljanja novca za lečenje bolesnog dečaka, pri čemu im je baka, koja je prosila da bi sakupila novac za bolesnog sina, dala deo svog novca uz rečenicu: “Spasi, Bože, svu decu sveta. Da nijedna majka ne zaplače”.

Nakon što je pomenuti video zapis postao viralan, javile su se tvrdnje da je navodno reč o prevari, te se Krivokapić vratio i zatražio od bake uverenje da joj je sin bolestan. Kako prenosi Blic žena, “baka nije želela da otkrije ime sina i doktora koji ga leči, pravdajući se time da doktor ne želi da se njegov identitet otkrije, a da lekarske izveštaje ne može da dostavi jer su oni u bolnici u Brazilu, gde se njen sin leči.”

“E, kunem se… Čim sam juče video ovu ženu, tačno sam odmah provalio da laže i da je prevarant, ne znam kako ali imam taj nos da osetim ovakve! Strašno na šta su ljudi spremni”, napisao je Ivan Marinković.

U komentarima na Instagramu dosta je onih koji se slažu sa Marinkovićem ali i onih koji ističu da “nikome ne treba suditi”, kao i da je “bakin gest davanja novca u humanitarne svrhe i pored toga što prosi svakako bi human, bez obzira na ostatak priče”.

Izvor: pulsonline.rs