“Ima 100 godina, a oblači se kao Mia Borisavljević”: Aca Lukas žestoko opleo po Nedi Ukraden

|

Aca Lukas i Neda Ukraden započeli su svađu još na RTS-ovom festivalu kada se birao predstavnik Srbije na „Pesmi za Evroviziju ’22“. I Neda i Aca su najavljivali tužbe, ali do njih još uvek nije došlo.

Bez dlake na jeziku, Lukas je u emisiji „Una, due, tre“ prokomentarisao modernu muziku, ali i pevače koji se priklanjaju istoj. Nedavno je, govoreći o snimanju svog filma opleo po Breni, a sada nije štedeo ni Nedu Ukraden.

“Naša estrada ima jedan problem veliki. Kad se pojave novi trendovi, onda ovi stariji pokušavaju da idu u te trendove, pa nastanu ti ekstremni ispadi, kao što je, recimo, onaj spot Nede Ukraden ‘Bomba’. To je ekstremni ispad jedne žene koja je bila velika zvezda i imala najveći hit svih vremena ‘Zora je’, koji je bio najprodavaniji u istoriji stare Jugoslavije. Onda ona snimi pesmu i obuče se kao Mia Borisavljević sa onih 100 godina koliko ima i izgleda smešno. Ne mislim ništa ništa ružno o njoj, nego hoću da kažem da je videla žaba da se potkiva konj, pa digla i ona nogu. Ne, ne može”, izjavio je Lukas za televiziju “Una”.

Izvor: Nova.rs