Mi jedva sastavljamo kraj s krajem, idem u nadnicu da joj prehranim dete: Oglasila se Viktorijina baba Regina

|

Regina Spasić, baba Viktorije Mitrović, koja se zbog navodne trudnoće našla u centru zbivanja u Beloj kući. Njena baka koja ju je odgajila od malena ogorčena je zbog ponašanja svoje unuke u rijalitiju. Kap koja je prelila čašu je saznanje da je ostala trudna s Markom Osmakčićem.

Ona savetuje Viktoriji da ne rodi dete, jer do sada nije vodila računa ni o svojoj ćerki iz prvog braka.

” Mi jedva sastavljamo kraj sa krajem, idem u nadnicu kako bih prehranila porodicu. Viktorija nije sposobna za dete, ni za ovu malu što ima, a kamoli za novu bebu. Ne znam šta traži s tim Markom kad je on nju toliko vređao i ponižavao. Valjda se zaljubila, ali on za nju nije nikakav. Nikad ga u kuću nećemo primiti. Dete je plakalo kad je videlo sve ono, sva je istraumirana, celu noć nije oka sklopila. Duša me boli za ovo dete”, priča Regina.

Regina kaže da nije imala pojma da Viktorija ulazi u Zadrugu. Ostavila je baki samo 32.000 dinara i otišla.

” Viktorijin bivši muž je bio ovde skoro, došao je besnim kolima. Sve je to lepo, ali on je svojoj ćerki doneo samo jedne patike od Kineza, jedan komplet i dve čokoladice. Godinama nije plaćao alimentaciju. Meni je Viktorija ostavila 32.000 dinara kad je otišla u “Zadrugu”. Nisam ni znala da je potpisala ugovor, ja nisam bila za to”, kaže ona.

Izvor: Alo.rs