I Sloba pravi svoj rijaliti šou: Pokazaće kako živi sa Jelenom i majkom Draginjom – Pojavljuje se i Darko Lazić

|

Od sledeće srede, 27. marta 2023. godine, na programu TV Pink biće prikazivan šou Slobe Radanovića pod nazivom “Pevaj sa mnom”. Pevač je 25. januara raspisao konkurs za pevačicu koja će s njim otpevati duetsku pesmu, koja će se naći na njegovom novom studijskom albumu, a sve je bio uvod i za TV šou, u kom će gledaoci Pinka uživati za nedelju dana.

Slobinom pozivu odazvalo se više od šesto kandidatkinja, mladih, neafirmisanih pevačica, a kroz šou će proći dvadeset najboljih takmičarki, koje će se na velikoj sceni predstaviti Radanoviću, ali i gostujućim članovima njegovog žirija, među kojima je i njegov kolega i prijatelj Darko Lazić.

“Ako ti ne budeš snimio duet sa njom, ja ću je tražiti”, rekao je Darko Lazić u najavi.

“Može duet, ali nemoj da je ženiš”, dobacio je Sloba, na šta je folker odgovorio:

“Ćuti, tu mi je žena”.

U najavi prve od ukupno četiri epizode koje će biti prikazane na Pinku, gledaoci će moći da vide kroz kakve su muke prošli Sloba i njegova supruga Jelena tokom selekcije kandidatkinja koje će biti deo šou programa, ali i da zavire u njihov privatni život.

Šta se dešava iza zatvorenih vrata porodične vile Radanovića biće prikazano u njegovom šou-programu “Pevaj sa mnom”, te će gledaoci biti u prilici da upoznaju svakodnevicu bračnog para Radanović, kako Jelena i Sloba provode vreme sa decom, kako teče rad na novom muzičkom albumu, sa kim popularni pevač provodi vreme u rodnom Zrenjaninu, kako je protekla priprema venčanja i rođendana njihovog sina Damjana, ali i koliko im je dragocena i važna njegova majka Draginja, koju često posećuju.

Izvor: pulsonline.rs