I Slagalica se pretvara u rijaliti – Drama iz kviza nastavlja se i iza kamera: Najnoviji Arsenijev potez će vas zapanjiti

|

Čak i oni koji ne prate kviz Slagalica mogli su ovih dana da vide obračun koji je definitivno obeležio superfinale – između Arsenija Arsića i Alekse Stefanovića. Arsenije Arsić dospeo je na „stub srama“ zbog reakcije na poraz.

“Znate šta, osećam izvesnu dozu samokrtike zbog sporosti kojoj inače nisam sklon. Mislim da razlika nije realna. Jeste njemu u korist, ali ne ovoliko već da se to pre svega duguje meni i mojoj sporosti”, rekao je Arsenije, što su gledaci protumačili kao izliv sujete.

Sutradan smo ih gledali u novom okršaju, koji je već prerastao u obračun „delija“ i „grobara“.

Arseniju ni pozicija crvenog takmičara nije pomogla da stigne svog protivnika. Aleksa je pobedio i postao prvi finalista superfinala TV Slagalice, mada je skromno igru ocenio kao „gore od ovog ne može“. Arsenije je rekao da je dobro i da je „poluzadovoljan“.

“Nisam zadovoljan jer nisam pokazao maksimum, a zadovoljan sam jer sam se našao u final fouru”, rekao je, a u nastavku pokušao da nadglasa voditeljku kako bi objasnio da nije tu zbog „materijalnog momenta“.

Ipak, da ga je ispadanje iz igre zabolelo malo više nego što je priznao, pokazao je van kamera – a Aleksa se pobrinuo da gledaoci saznaju za njegov sledeći potez. Na Tviteru je, uz poruku „Ko gubi, ima pravo da se ljuti“, objavio da ga je Arsenije blokirao.

I dok ljubitelji drame budno prate razvoj situacije, za koju zaslužni i takmičari i navijači – mnogi brinu da se Slagalica pretvara u rijaliti.

Izvor: nova.rs