Hodajući luksuz: Kristina Mitrović vratila se sa Maldiva u London – Oglasila se u kombinaciji od nekoliko hiljada evra (FOTO)

|

Nakon što je sa svojim verenikom, milijarderom Ilijom uživala na Maldivima, Kristina Mitrović je otputovala u London odakle se odmah oglasila sa nekoliko novih fotografija iz jednog od najluksuznijih restorana.

Ćerka Željka Mitrovića uživa u trošenju novca na skupe komade obuće i odeće, i veliki je fan skupih brendova. Takođe ne propušta priliku da se nekim novim komadom pohvali na svom Instagramu, što je učinila i ovog puta.

Njen garderober pun je primeraka iz brojnih kolekcija najprestižnijih modnih brendova, a Kristina se sada pohvalila i Versaće cipelama za koje je izdvojila vrtoglavih 1.250 evra.

Mitrovićeva naslednica uklopila je skupocene cipele sa crvenim svilenim kompletom koji je ukrašen perjem, a preko je nosila bundu u sličnoj nijansi. U rukama je držala Dolče i Gabana torbu, te su ispod objave mnogi pisali da je ovo jedan od njenih najskupljih stajlinga.

Izvor: pulsonline.rs