Gospođa objasnila kako letuje u Grčkoj za 10 evra dnevno, javila se Novosađanka: “Ja bih mogla i sa 5”

|

Jedan muškarac iz Užica, pitao je korisnike Fejsbuka iz Srbije, da li je deset evra dnevno po osobi, dovoljno da se pregura dan na plaži. Njegovo pitanje broji na stotine komentara od sinoć, a izdvojilo se nekoliko upečatljivih odgovora.

Praktičan savet došao je od strane jedne Požarevljanke, koja je dala konkretan primer kako provesti dan na plaži za 10 evra.

“Ako skuvaš kesicu supe, ispržiš za ručak krompir ili papriku ili bilo koje povrće za doručak, pašteta, kifla i čaj, večera giros, suvlaki ili pljeskavica može 10 evra dovoljno. Ležaljke ne i obilazak teško. Samo mašta može svašta, što se hrane tiče”, napisala je ona.

Na komentar se nadovezala i jedna Novosađanka koja je napisala da bi ona možda mogla da prođe i sa manje od pet evra dnevno, samo ako bi uspela sama da ode na more.

“Kad bih bar jednom u životu otišla sama na more, mislim da ne bih uspela da potrošim ni 5 evra dnevno i to uz veliki trud da se setim na šta bih mogla potrošiti jer, osim domaće kafe koju ne volim da pijem u restoranima, jednog girosa ili suvlakija dnevno, kantice Merende i lubenice na svaka tri dana i sira i paradajza u smeštaju, retko koja dodatna kupovina bi mi bila zanimljiva jer po ceo dan, a možda i noć bih plivala u moru”, napisala je Novosađanka.

Izvor: kurir.rs