Goga Sekulić nakon razvoda sve više vremena provodi sa njim: Ovo je prava istina o njihovom odnosu (FOTO)

|

Poznata folk pevačica Goga Sekulić podelila je sa nama kako sada provodi Novogodišnje praznike kao mama, a i spomenula je priče o njenom odnosu sa svojim bivšim suprugom Urošem Domanovićem.

Naime, pevačica praznike dočekuje u svom domu sa sinom, dok je ranije svaku Novu godinu provodila radno, pevajući do ranih jutarnjih časova.

– Dok sam bila devojka uglavnom sam bila svuda, što poslovno, što privatno sa društvom. Ali, znalo se da je za Božić porodični ručak sa roditeljima obavezan. Sada svo svoje slobodno vreme provodim sa detetom, a kada imam nesto zakazano radim – kaže pevačica koja je sa svojim sinom napisala pismo Deda Mrazu:

– Trudim se da sinu ispunjavam sve želje. On jeste mali, ali zaista nije mnogo zahtevan, skroman je i veseo dečak.

Iako je objavila da nije više u braku sa bivšim suprugom Urošem, Goga kaže da je ovo bila izvanredno dobra godina za nju.

– Ova godina bila je lepa u svakom pogledu. Naravo, svi imamo lepe i manje lepe trenutke u životu. Ne želim da se vraćam unazad, samo me zanimaju budućnost i lepi trenuci sa mojim sinom i porodicom. Volim Uroša i poštujem, on je otac mog deteta i tako će zauvek biti. Naravno, godina iza nas je bila odlična i na poslovnom planu, nekoliko singlova kao i dosta nastupa. Izdvojila bih “Koncert hitova 2000” na Kalemegdanu pred više od 10.000 ljudi gde sam predivno dočekana od publike. To je veliki doživljaj i događaj za mene – rekla je Goga iskreno.

Kada smo je upitali da li je spremna za novu ljubav, rekla je sledeće:

– Zaista ne razmišljam o tome, ako se desi, neka to bude spontano. Kako vreme prolazi, samoj sebi se dopadam. Mnogi su drugačiji na televiziji i privatno.

Od novogodišnjih želja želela je da sa sinom ode na putovanje na neku lepu destinaciju. Posvećena je majka i bavi se isključivo detetom, a otkrila je da će biti i novih pesama, kao i to da bi volela da održi koncert u Beogradu.

– Najviše bih volela da sa sinom odem u moj omiljeni Majami. Vasilij Andrej je putovao sa mnom po Evropi, ali gde mama voli još uvek nije. Nadamo se da će se to dogoditi u novoj godini – rekla je Goga.

Ona se sa osmehom na licuprisetila detinjstva i praznika. Otkrila je da je njihova trpeza uvek bila puna, jer joj je mama odlična kuvarica. Kako nam je rekla, uvek je bila glavna zvezda večeri, pevala bi ili glumila, tačnije nekoga imitirala.

– Sestru i mene su roditelji uvek znali da iznenade. Pamtim dosta toga a i čuvam. Tako je i sada, mada sada više kupuju i iznenađuju unučiće.

Podsetimo, pevačica Goga Sekulić je podnela zahtev šest meseci nakon što je napustila supruga Uroša Domanovića. Do kraha njihovog braka došlo je zbog razdvojenosti, jer su zbog obaveza često bili daleko jedno od drugog – Goga u Srbiji, Uroš u Švajcarskoj. Ona je nedavno proslavila četvrti rođendan svom sinu, te je ovo bio idealan povod da mama i tata budu na istom mestu bez obzira što su razvedeni, a njihove zajedničke slike sa događaja, govore da su u odličnim odnosima.

Izvor: kurir.rs