Gledate je u seriji “Vera” a ne znate da je ova glumica ćerka Olge i Peleta: Na koga vam Lenka više liči?

|

U seriji “Vera” koja u poslednje vreme privlači veliku gledanost sigurno vam je pažnju privukao i lik Smilje, najbolje prijateljice glavnog lika, ali dok gledate glumicu koja tumači ovaj lik možda vam je promaklo da je u pitanju ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta.

Mlada glumica Lenka Petrović nasledila je ljubav prema glumi od slavnih roditelja a u njen talenat mogli smo da se uverimo i ranije, baš kao što to ponovo prikazuje u pomenutoj seriji.

“Tumačim lik Smilje, Verine prijateljice iz perioda ranog detinjstva, sa kojom je jako bliska, one su više od prijateljica, sestre su i vrlo su vezane. To mi je najveći utisak, taj odnos koji smo Jovana Stojiljković i ja, nadam se, uspele da pogodimo. Divan odnos koji se stiče još u detinjstvu, čini se da je to večno, ali onda neke okolnosti učine da to nestane”, ispričala je Olgina i Peletova ćerka koja nije dozvolila da na nju utiče što je gledaju kao dete poznatih roditelja.

“Mislim da sam se oslobodila toga, ali će uvek postojati ljudi koji će imati svoje mišljenje i ja tu ne mogu ništa da menjam, mogu sebe da promenim i svoj stav. U životu je bitno biti vedar, to mi nekad ne ide, nekad samu sebe ubacim u mrak, ali trudiću se da se menjam zarad utiska koji ostavljam na ljude”, rekla je Lenka Petrović.

Izvor: story.rs