Geneks konačno prodat za više od 20 miliona evra – Kupac je vlasnik najpoznatijih beogradskih lokala: Ima impozantan vozni park

|

Poslovna polovina Geneks kule u Novom Beogradu, jedan od simbola glavnog grada Srbije, danas je prodata za 2,4 milijarde dinara. Za kupovinu se nadmetalo sedam kupaca, a poznato je i ime novog vlasnika. Kako je objavila Agencija za licenciranje stečajnih upravnika, kupac poslovnog dela Geneks kule je preduzeće Eureka bar doo iz Beograda.

Vlasnik ovog preduzeća je Aleksandar Kajmaković, a direktor Marko Milovanović. Aleksandar Kajmaković, zvani Aca Bosanac, suvlasnik je više beogradskih restorana i klubova, koji je privođen zbog sumnje da je sarađivao sa Veljkom Belivukom.

Reč je o ugostitelju koji figurira kao vlasnik najpoznatijih prestoničkih lokala, a u žiži javnosti ponovo se našao tokom vikenda, nakon proslave titule FK Crvena zvezda, kada je izbila tuča navijača u Beton hali. Firma je registrovana za usluge pripremanja i posluživanja pića.

Kajmaković, poznatiji kao Aca Bosanac je vlasnik restorana „Temperament“ koji se nalazi u Beton hali, potom noćnog kluba „La Fayette“ u Karađorđevoj ulici, kluba „Casina“ na Terazijama: Takođe, u svom vlasništvu poseduje i hotel „Casina“, zatim klub „Teatro“ u Sarajevskoj, te splav „Port“ kod Ušća. Spisak se ovde ne završava, s obzirom na to da je Kajmaković vlasnik i kafića „Caffe Theatre“ poznatiji pod nazivom „Kod konja“, potom kafića „Boutique“ i ekskluzivnih apartmana pod istim imenom, a u Skadarliji drži „Tri šešira“, „Dva goluba“ i „Zlatni bokal“.

Takođe, on poseduje i impozantan vozni park. Među automobilima koje ima su „maserati“, nekoliko džipova, među kojima je i „hummer“.

Izvor: nova.rs