Folk diva prvi put za javnost: “U mom životu nije bilo sve kako sam želela” – Ceca iz drugačijeg ugla (FOTO)

|

Kako izgleda život velike balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, unutar vile u kojoj živi, intrigira javnost već dugih 35 godina.

U ekskluzivnom serijalu “Ceca i deca”, u prvoj sezoni serijala “Ceca show”, imaćete priliku da upoznate porodicu Ražnatović iz drugog ugla. Emitovanje počinje 7. oktobra u večernjem terminu na Blic TV, a gledaoci će već u prvoj epizodi imati prilike da upoznaju sve članove porodice.

Kako je Ceca rekla, ona sa nestrpljenjem iščekuje da igrano-dokumentarni program bude predstavljen publici.

– Nakon više od 35 godina karijere i javnog život otvaram vrata svog doma za kamere koje će pratiti moju porodicu i mene. Dobro došli! Nije sve bilo kako sam želela u mom životu. Ima raznih verzija mog života u javnosti: pravih, lažnih, tendecioznih, izmišljenih. A kakva je zaista moja svakodnevnica daleko od scena i kamere? Koga ja istinski volim, ko me najbolje poznaje, u čemu uživam, ko me najlakše izbaci iz takta? I koliko se trudim da mi život bude lep moći ćete da vidite u serijalu koji je pred vama. – izjavila je Ceca i dodala:

– Gledaoci će imati prilike da vide način mog života, samo što će ovoga puta biti intenzivnije, biće mnogo stvari pokazano iz mog života, kako to izgleda danas i kako je izgledalo nekada.

Ona smatra će uspeti da se snađe u ovom serijali, ali za ostale članove porodice nije baš potpuno sigurna.

– Mislim da ću uspeti da se snađem, što za ostale članove porodice ne mogu da kažem, ali će se svakako prilagođavati. Za mene je to jedno novo iskustvo da pokazujem svoj život. A deca su rasla uz kamere i pratnju medija, i to je tako još od kada su mi bili u stomaku – rekla je Ceca.

Anastasijaje još kao dete počela da se pojavljuje u medijima,kao Cecina ćerka, ali se i dalje nije navikla na to.

– Prisutna sam u javnosti od mog 29. dana života. Mama me je tada iznela na televiziju i tada je sve počelo – kaže Anastasija i dodaje:

– I dalje se učim i snalazim kada je javni život u pitanju, jer ovo može da bude i te kako naporno. Ali ide mi sve bolje – izjavila je Cecina ćerka.

Izvor: 24sedam.rs