Evo kako se Gudeljevi zaista ophode prema trudnoj Anastasiji: Slika iz Sevilje otkrila pravu istinu (FOTO)

|

Prošlog maja gost u Cecinom domu bila je porodica Nemanje Gudelja, gde su zajedno proslavili Anastasijin rođendan. Situacija je tada bila idilična, a Gudeljevi su, bili opčinjeni budućom snajom. Ali, par meseci kasnije, sve je krenulo u drugom smeru.

Naime, dok je muški deo Gudeljeve porodice podržavao vezu, majka i sestra Nemanje Gudelja otpratile su Anastasiju sa “Instagrama”, a još uvek nije poznato da li su progovorile nakon što je obelodanjeno da Anastasija čeka bebu sa Nemanjom.

Porodica Nemanje Gudelja se o ovim vestima nije oglašavala, ali je sada jednim gestom, čini se, izrazila i svoj stav. Na poslednjoj objavljenoj porodičnoj slici iz Sevilje, porodica Nemanje Gudelja pozira bez Anastasije. Mnogi su to protumačili kao potvrdu narušenih odnosa i stav Gudeljevih prema budućoj snahi, dok su drugi komentarisali da se trudna Anastasija ovoga puta našla sa druge strane objektiva, kako bi uhvatila ovaj porodični momenat. Takođe, postoji mogućnost da je ova njihova slika nastala pre nego što je Anastasija ušla u život Gudeljevih i da je tek sada objavljena.

Najvažnije je da Nemanja obožava svoju trudnu izabranicu i daje sve od sebe da joj život u Španiji bude bajkovit, a stav ostalih članova njegove porodice nije ni važan.

Izvor: story.rs