Evo kako će se zvati beba Anđelke Prpić: Glumica je to ime nosila u popularnoj seriji

|

Popularna glumica Anđelka Prpić porodila se danas u Beogradu, a na svet je donela devojčicu Čarnu. Njenom izabraniku Marku Žugiću ovo je prvo dete, dok glumica iz prvog braka ima sina Jakšu.

U poslednjih nekoliko godina sve više roditelja svojim devojčicama daju ime Čarna. Veruje se da je nastalo od prideva čarna, što znači crna, i mahom su ga dobijale devojčice koje su na rođenju imale gustu crnu kosicu. Prema drugom tumačenju, ime Čarna u prenesenom značenju znči „ona koja očarava“, „ona koja opčinjava“, „ona koja koje čarobna“.

Zanimljivo je i da je Anđelka u seriji “Žene sa Dedinja” tumačila lik Čarne Malbaš.

Neposredno pred sam porođaj glumica je opremila sobu za bebu. S obzirom da njen sina Jakša ima jedanaest godina, ništa od stvari iz tog perioda kada je njega rodila nije mogla da iskoristi, pa je sve novo kupila. Zapravo, ako je suditi po objavi na Instagramu ove glumice, radi se o kompenzaciji sa jednom radnjom koja je specijalno za najmlađe.

Podsetimo, pre nego što je uplovio u vezu sa lepom glumicom, Marko Žugić je bio u vezi jedanaest godina, gde se čak pominjalo i venčanje…

Pošto Anđelkin izabranik nije poznat široj javnosti, o njemu se nešto više može saznati iz intervjua koji je dao za „BIZLife“ magazin. Tada je, između ostalog, otkrio da je veliki zaljubljenik u tehnologiju, ali i u fudbal, da viče samo kad Partizan gubi, a rekao je i da odelo ne čini čoveka, mada se dobar stil uvek primećuje.

Svoj poslovni dan on opisuje kao „entuzijastičan i spreman na izazove“, ali dodaje da mu je najvrednije vreme, ono koje provodi sa svojom devojkom, porodicom i kucom Jucom.

Na pitanje „da li uvek imate plan B“ rekao je:

‒ Nikada. Uvek verujem u plan A.

Izvor: hellomagazin.rs