Evo kako Aleksandra slavi pobedu, Filipa ni na vidiku: Posle Zadruge prvo otišla ovde, Nikolićka s njima nazdravila!

|

Pobednica Zadruge Aleksandra Nikolić nije mnogo odmarala nakon superfinalne noći, kada je kući otišla sa nagradom od 50.000 evra.

Spavala je tek nekoliko sati i čim se probudila brže bolje je pohitala u jedan beogradski šoping mol, kako bi počela da troši ono što je zaradila u zadnjih devet meseci boravka u rijalitiju.

Aleksandra se obratila svojim pratiocima na Instagramu.

– Razmišljala sam da li da uključim komentare, da čujem šta mislite, tako da sam ih otključala, pa pucajte – objavila je Aleksandra šetajući šoping molom.

Kada je završila svoju kupovinu, okupila je svoje prijatelje, među kojima su njen frizer Boris i voditeljka “Zadruge” Ivana Šopić i otišla u jedan restoran sa njima, gde su slavili njenu pobedu. Bili su vidno dobro raspoloženi, pijući vino.

Svi su primetili da njenog verenika Filipa Cara nije bilo sa njom, pa su se odmah pojavili komentari da je njihova veza prekinuta čim su izašli van rijalitija.

Ali, Aleksandra je to demantovala storijem na Instagramu kada je objavila njenu i Filipovu sliku kako se ljube nakon što je ona proglašena pobednicom šeste sezone ovog rijalitija.

Izvor: kurir.rs