Emina rešila da zagorča život Mustafi i Melis: Bivši supružnici sada su komšije – Zna se i šta ju je nateralo na osvetnički potez

|

Bivši suprug Emine Jahović dugo je u lošim odnosima sa pevačicom a ako su tačni najnoviji navodi portala “Star Paparazzo” ona je to upravo prebacila na novi nivo.

Naime, Mustafa Sandal i njegova nova supruga Melis s kojom se venčao pre dva meseca organizovali su tim povodom čak tri gala proslave u Turskoj što se iz ugla njegove bivše žene Emine poprilično kosi sa njegovim navodima da je u sve goroj finansijskoj situaciji zbog koje nije u mogućnosti da njihovim sinovima Jamanu i Javuzu isplati alimentaciju nakon razvoda.

Ljuta zbog očiglednih obmana, rešila je da mu napakosti. Najpre je prodala kuću u kojoj su nekada zajedno živeli sa decom, iako joj je on rekao da tu kuću napusti umesto da je proda, a onda je pokupila sinove i s njima se preselila na novu adresu kojom je praktično postala Mustafina i Melisina nova komšinica.

“Emina je odlučila da prodaju kuću u kojoj su zajedno živeli, a ona se sa decom preselila u novi stan, i to ni manje ni više nego u stambenom kvartu gde su se posle venčanja uselili Mustafa i Melis. Pevačica je odlučila da im zagorča život i da im ne da mira, jer će se svakako sretati non stop, a tako Mustafa neće moći da pobegne od obaveza koje ima prema deci i Emini. Kako je rekla baš se zainatila, a njemu ako ne odgovara, nek se seli, dosta se ona sa sinovima Jamanom i Javuzom seljaka, čak tri puta posle razvoda”, izjavila je neimenovana bliska prijateljica pevačica i dodala da je bivši muž Emine Jahović zbog toga jako ljut.

“Mustafa je poludeo, hteo je da se svađa sa Eminom, ali ga Melis smiruje u nadi da će sve biti u redu, i da ne treba da se sele jer su oni tu prvi kupili stan”, ispričala je Eminina prijateljica.

Izvor: story.rs