Elmedin ima dve žene: Otac ga isterao iz kuće zbog te odluke, a ovako se snašao sa Bosankom i Ukrajinkom

|

Elmedin Karić (32) iz Busovače živi u braku sa dve žene i priznaje da je to ostvarenje sna o kome je oduvek maštao. Neobična ljubavna priča privlači pažnju okoline i izaziva oprečne komentare.

Elmedinova prva supruga Fatima (28) rodila mu je tri sina i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove tokom 10 godina braka. Ali, pre dve godine, Elmedin je doveo i drugu ženu. Upoznao je Janu (44) iz Ukrajine dok je bio na privremenom radu u Minhenu. Između njih se rodila ne samo ljubav već i želja da žive pod istim krovom.

“Maštao sam kad sam bio momak da imam dve žene u isto vreme. Janu sam upoznao u Nemačkoj. Nisam hteo da lažem ni nju, a ni svoju ženu. Odmah sam joj rekao da sam musliman i da imam pravo na četiri žene”, ispričao je Elmedin i dodao da je Jana rekla da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima.

Fatima je malo plakala kad joj je rekao da želi da oženi i Janu, ali navodi da se vremenom navikla i prihvatila drugu ženu.

“Upoznale su se preko kamera”, kaže Elmedin i dodaje da je prvi u tom kraju koji zvanično ima dve žene.

Njegov otac, međutim, oštro je reagovao na njegovu odluku i isterao ga je iz kuće izražavajući neslaganje s načinom života koji je izabrao.

“Otac mi je odmah rekao da u njegovoj kući neće živeti dve žene”, kaže Elmedin, koga ni nesuglasice sa ocem nisu odvratile od ideje da ovako organizuje život.

Elmedin je rešio da kupi kuću na otplatu i sada živi sa svoje dve supruge i troje dece. Na posao u inostranstvo više ne želi da ide, a planira da nabavi traktor i da se bavi poljoprivredom.

Nedavno se vratio iz Ukrajine gde je vodio Janu kako bi podržao njenu porodicu nakon smrti majke. Iako se suočavaju sa izazovima i preprekama Jana i Fatima sada dobro sarađuju, pomažu jedna drugoj, a dele krevet i supruga.

Elmedin kaže da se Jana i Fatima paze kao prave sestre. Otkrio je i raspored spavanja.

“Sa jednom ženom spavam ovde dok je druga sa decom tamo. Sledeće noći druga žena ide meni, a prva deci. Deca vole i poštuju Janu kao da im je mati”, tvrdi Elmedin.

Izvor: mondo.rs