Jovana se prisetila drame iz detinjstva: “Brat i ja smo se umalo ugušili u vitrini za piće” – Sa 5 godina bila na ivici smrti

|

Jovana Jeremić, voditeljka Jutarnjeg programa na Tv Pink, ispričala je kako je sa samo pet godina prošla kroz pravu borbu za život sa svojim bratom. Njih dvoje su se tokom igre zaglavili u vitrini u kojoj su zamalo ostalo bez vazduha i ugušili se, ali zahvaljujući njenoj snalažljivosti, uspeli su da se spasu.

“Da mogu bacili bi me u septičku jamu, ali bih ja i iz septičke jame našla način da se izvučem. Kad sam bila mala zatvorila sam se sa svojim bratom u vitrinu za piće, tu nemaš vazuda. Počnem da se gušim, imala sam pet godina, to je istina. Moj brat Aca isto je počeo da se guši, isto pet godina. On je krenuo da gubi svest, ja sam bila svesna da ćemo da se ugušimo, da je to to”, započela je Jovana dramatičnu priču iz detinjstva i dodala:

“To su ogromne kafanske vitrine, tu se stavlja piće, dihtuje i ne možeš da izdađeš. Meni proradi kefalo, setim se da ima sudopera koja je povezana i da postoji cev koja je povezana. Izvukla sam onu cev i kroz slivnik smo on i ja disali pola sata dok nas nisu našli. Ako sam to preživela, ima da prežim sve ostalo. To je instikt za preživljavanje. Čovek uvek treba da se bori i ne sme da dozovli da mu bilo šta pomuti um”, ispričala je Jovana Jeremić.

Izvor: blic.rs