“Duva jak vetar, ali…” Nikola Rokvić opisao kako teče drugi dan hodočašća do Grčke – Pevač istrajan i dobro opremljen

|

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, kome će se pokloniti. Na tom putu će prikupljati sredstva za dečiju onkologiju.

“Želimo da vas obavestimo da smo Nikola i ja osnovali fondaciju “Porodica”, koja će se baviti očuvanjem tradicionalnih vrednosti i porodice kao institucije i kao svetinje. Fondacija će pomagati mnogodetnim porodicama, ugroženoj, talentovanoj i bolesnoj deci. A naša prva misija će biti pomaganje pedijatrijskoj onkologiji”, rekla je Bojana.

Rokvić je krenuo iz Hrama Svetog Save, gde su se okupili njegovi najbliži, kao i duhovni otac, kako bi ga ispratili na dug put. Njihov rastanak je bio jako emotivan, te su se mnogi rasplakali, a njihova ćerka je najemotivnije ponela rastanak od oca.

Nikola na svojim društvenim mrežama redovno sa puteva izveštava pratioce kakva je situacija na putu do cilja, a danas je podelio fotografije gde se može videti kako Rokvić trči autoputem i ne žali se na vremenske uslove.

“Duva jak vetar, ali nije strašno, jer nema kiše”, rekao je Rokvić u storiju koji je podelio na društvenoj mreži Instagram. Pevač se dobro pripremio za ovaj dugačak put, ima jaknu koja ne propušta vodu kao i ranac u kom je poneo šator i hranu.

Izvor: kurir.rs