Duškova majka stigla na rođendan Atine i Nike: Slika pokazuje u kakvom je odnosu sa snajom Jelenom

|

Atina i Nika Tošić juče su proslavile rođendane. Sestre su rođene na isti datum, 7. septembra, u razmaku od samo godinu dana pa tako starija Atina puni 15, a Nika 14 godina.

Iako u procesu razvoda, za ovu priliku Duško i Jelena su izgladili odnose i rođendan mezimica proslavili zajedno. Među zvanicama na rođendanskoj proslavi Atine i Nike Tošić bila je i majka Duška Tošića, Nikoleta.

Nikoleta Tošić inače živi u porodičnoj kući u Orlovatu, a svoj dom napušta samo kako bi bila deo velikih porodičnih okupljanja, pa je tako bilo i ovog puta.

Jelena je sa puno ljubavi ugostila majku Duška Tošića, zagrlila je i potrudila se da joj veče učini prijatnim. A da su svekrva i snaja u odličnim odnosima svedoči i zajednička fotografija na kojoj obe sa lica ne skidaju osmeh.

“Duškova mama voli Jelenu, uvek ju je volela. Smatra da je fantastična majka njenim unukama koje su izrasle u divno vaspitane tinejdžerke. I to je njen stav koji se za svih ovih 15 godina koliko je u braku sa njenim sinom nije menjao”, rekao je za Story porodični prijatelj.

Izvor: story.rs