Dule Savić primio nagradu za životno delo – Unuke ga iznenadile: Lena i Adrijana su kopije svojih majki i najveći dedini fanovi (FOTO)

|

Porodica Duleta Savića najveći su trofej koji je za života dobio. Iako se o njegovim fudbalskim uspesima priča i danas, legenda fudbala, Dušan Savić nikada nije krio da je od karijere daleko ponosniji na složnu porodicu.

Njegova supruga Marina Rajević često je svoje snaje Tijanu i Mirku hvalila u javnosti. I iako su se Uroš i Tijana nedavno razveli, voditeljku za porodicu Savić još uvek veže čvrsta veza, ćerka Lena.

Unuke Duleta Savića prava su kopija svojih majki: lepe, vaspitane i pre svega sestre koje se divno slažu. Lena i Adrijana Savić jedna drugoj su najveća podrška i najbolje drugarice, a ujedno, njih dve su i dedini najveći fanovi.

Unuke Duleta Savića bile su uz dedu i kada je primio nagradu za životno delo, a njihova ljubav i podrška posebno su ganule legendu srpskog fudbala. Fotografija je izazvala pozitivne komentare i reakcije, a posebno komplimente na račun Tijane i Mirke, koje su tako divno vaspitale ove dve devojčice.

Izvor: story.rs