Dragan i Jovana pozirali za kafanskim stolom – Zbog veza na košulji biznismen je postao hit: “Jaoj, vidi ove inicijale na košulji”

|

Voditeljku Pinka Jovanu Jeremić, biznismen Dragan Stanković iznenadio je skupocenim poklonom za Dan žena, a potom je uveče i izveo na večeru.

Dragan je svoju lepšu polovinu izveo u jedan prestonički restoran kako bi proslavili 8. mart, a njihova zajdnička slika ovog puta je izazvala dosta pažnje, ovog puta ne zbog Jovane.

Njih dvoje pozirali su sređeni, za stolom u kafani, a ovog puta iako je na sebi imala vrednog nakita, voditeljka je pala u zapećak, a pažnju je skrenuo Draganov stajling.

“Kralj hleba” je nosio plavu košulju, a na rukavima vez i to inicijala njegovo imena i prezimena. Očigledno je da i Dragan, kao nejgova voljena Jovana, voli personalizovane stvari – pa tako i košulje. To nije prošlo nezapaženo kod korisnika društvenih mreža.

“Ali vez na rukavu”, “Jaoj, vidi ove inicijale na košulji”, “Ovo je hit”, samo su neki od komentara na Draganov stajling.

Izvor: telegraf.rs